Национален портал за безплатни обяви

Реклама в Руски портали за недвижими имоти

20 лв 30 игри с карти София

Добавена: 28/04/2020
Обновена: 29/04/2020
 • Местоположение: гр. София, обл. София, България

30 ИГРИ С КАРТИ
АНАЛИЗИ , ПРАВИЛА , ЛОГИКА


Станете виртуоз в игрите с карти като се научете как да играете на най-популярните игри с карти.Книгата обхваща по голяма част от игрите с карти като изцяло е насочена към развитието на интелекта към широк кръг читатели. В нея ще намерите много практични занятия както и много нови и различни методики и стратегии за игрите с карти.


В книгата подробно са описани правила на всяка една от игри както и са разработени стратегии като са представени обяснителни графики и диаграми за по бързото и лесно усвояване .Книгата обхваща повече от 30 различни игри на карти като най популярните от тях са Детски игри , Пасртра , Черен петър , Война , Карето , Домино , Сто , Рум , Съ-седски игри , Сантасе , Руска трупа , Белот , Брич белот , Вист , Блато ,Трансфер , Стейман , Белекууд , Губер , Хойт , Барак , Секверници , Кралски игри , Класически Брич , Спортен брич и други.

В книгата е обърнато особено внимание на спортен бридж в които са разработени уникални техники и стратегии . В нея ще откриете най-добрите стратегии и практически указания и как да узнаете какви карти държи вашият опонент . За по голямо удобство на читателя е направен биографичен анализ на специалните термини който се полазват в игри на карти .

Информацията в книгата е поднесена по най-достъпният начин за четене и възприемане която може да се ползва като ръководство за игрите с карти. Откриете нови знания и възможности за създаването на печеливши стратегии които умело ще ползвате в игрите с карти.

Книгата е подходящ подарък за малки , големи и възрастни почитатели на игрите с кар-ти.

Свържи се с автораИзпрати на @приятел

Полезна информация

 • Избегнете измамите като се разплащате на място: чрез Epay, Econt, Speedy или плащайте чрез PayPal
 • Не плащайте чрез Western Union, Moneygram или други анонимни услуги за разплащане
 • Не купувайте или продавайте извън България. Не приемайте парични записи от други държави
 • Този сайт никога не взима страна по сделката, не обслужва плащания, доставки, не гарантира сделки, не подсигурява доверителни сметки, нито предлага "защита на купувача" или "сертифициране на продавача".

Подобни обяви

 • ВЯТКА техническа документация товарен моторолер CD
  ВЯТКА техническа документация товарен моторолер CD
  Книги - Габрово (Габрово) - 04/02/2020 20 лв

  продавам на ДИСК CD техническа документация устройство и експлоатация за товарен моторолер ВЯТКА модел МГ 150 – Български език – брой страници 99 – доставка Еконт – опция предварителен преглед и тест

 • Болгар ТЛ30 Болгар ТЛ30А техническа документация на диск CD
  Болгар ТЛ30 Болгар ТЛ30А техническа документация на диск CD
  Книги - Габрово (Габрово) - 04/02/2020 25 лв

  продавам на диск CD техническа документация трактор Болгар „ТЛ30“ Болгар „ТЛ30А“ – съдържа 4 броя CD книги на диск – брой страници 626 – обслужване+ експлоатация+ каталог на детайлите – доставка еконт опция предварителен преглед и тест

 • симсон стар СР4-2 симсон SR-1SR-2SR-2E-KR-50 техническа документация CD
  симсон стар СР4-2 симсон SR-1SR-2SR-2E-KR-50 техническа документация CD
  Книги - Габрово (Габрово) - 04/02/2020 15 лв

  продавам техническа документация на ДИСК CD мопеди симсон SR-1SR-2SR-2E-KR-50 и малък мотоциклет симсон стар тип СР4-2 – Български език – брой 150 страници – цена 15лв – доставка еконт опция предварителен преглед и тест