Национален портал за безплатни обяви

                                 Реклама в Руски портали за недвижими имоти

100 лв Детективски услуги София

Добавена: 06/01/2019
 • Местоположение: гр. София, обл. София, България

Детективска агенция ЕКИП- М Груп е структура, съставена от експерти по Криминалистика. Нашите детективи не са бивши полицейски служители, които са уволнени дисциплинарно от системата на МВР. Детективите, които работят при нас нямат криминално минало, не са били бивши автокрадци и са с чисто съдебно досие. Ние не парадираме с офиси, влизайки в които потенциалния клиент може да бъде най- малкото компрментиран. Ние държим на Вашата анонимност и наистина държим на това. Комфиденциалноста е част от нашите задължения. Детективска агенция ЕКИП- М Груп никога няма да Ви подведе. Ние разполагаме с психолози, юристи и криминалисти, готови да се отзоват и да разрешат срочно Вашият казус.

Детективска агенция ЕКИП- М Груп разполага с богат автопарк и дори даден казус да се нуждае да от повече автомобили, кито трябва да бъдат сменяни често за да не будят съмнение за нас това не е проблем. Ние разполагаме с напълно професионална техника, която улеснява и съкращава работния процес.

Детективска агенция ЕКИП- М Груп при необходимост ще включи и летящи уреди, които да могат от въздуха да съберат достатъчно видео и фото материал, разкривайки обективната истина.

Детективска агенция ЕКИП- М Груп е регистриран администратор на лични данни. Ние можем да съхраняваме веществените доказателства по Вашия случай по най- високите изисквания за сигурност.

Детективите от Детективска агенция ЕКИП- М Груп гарантират пълна конфиденциалност, дискретност и истинност на доказателствените материали, свързани с Вашия случай.

Доверете ни се! Ние Ви гарантираме пълна анонимност и себеотрицание в работния процес.

За повече информация свържете се с нас:

0876/ 45 72 53
0876/ 45 72 64

Свържи се с автора



Изпрати на @приятел

Полезна информация

 • Избегнете измамите като се разплащате на място: чрез Epay, Econt, Speedy или плащайте чрез PayPal
 • Не плащайте чрез Western Union, Moneygram или други анонимни услуги за разплащане
 • Не купувайте или продавайте извън България. Не приемайте парични записи от други държави
 • Този сайт никога не взима страна по сделката, не обслужва плащания, доставки, не гарантира сделки, не подсигурява доверителни сметки, нито предлага "защита на купувача" или "сертифициране на продавача".

Подобни обяви

 • Хамали Милчев ЕООД
  Хамали Милчев ЕООД
  Други услуги - София (София) - 13/12/2018 Цена не е указана

  Хамали Милчев е софийска фирма, занимаваща се с транспортни, хамалски услуги и почистване за гр. София и околността! Работим коректно и с внимание към вашите вещи! Можете да разгледате нашите цени и подробни услуги на посочения уебсайт.

 • МАГ Емир - Мощни ритуали и магии
  МАГ Емир - Мощни ритуали и магии
  Други услуги - София (София) - 28/10/2018 30 лв

  Добре дошли в моята обява. Драго ми е да Ви се представя. За мен няма по приятно от това да помагам на хората. Знам ,че много от Вас търсят с нетърпение и огромна мъка да отстранят това което ги тормози цял живот, а други чакат с нетърпение да разбер...

 • Пари, когато ти Потрябват
  Пари, когато ти Потрябват
  Други услуги - Ботевград (София) - 18/10/2018 5 000 лв

  Суми от 100 до 5000 лева с равни месечни вноски. Възможност за отлагане и намаляване на вноски. Рефинансираме други не банкови институции. За община Ботевград, Правец, Етрополе, Ябланица и Тетевен. Заявка по имейл petiakuncheva@abv.bg