Национален портал за безплатни обяви

Реклама в Руски портали за недвижими имоти

4 лв Курсови работи, есета, реферати, дипломни работи, ПКС, тези, теми, доклади и др. Варна

Добавена: 15/08/2021
Обновена: 15/08/2021
 • Местоположение: гр. Варна, обл. Варна, ул. Кракра 44, България

Писането на курсова работа, есе, реферат, дипломна работа, доклад или казус е сериозна дейност. От качественото разработване на вашето задание зависи както оценката така и вашето представяне в университета или училище. Ако работите и учите и не намирате достатъчно време за разработване на курсова работа, насреща съм, за да ви помогна. Като опитен професионалист разработвам есета, преразкази, реферати, курсови и дипломни работи по зададени от вас теми. Областите, в които мога да ви бъда полезна, са хуманитарните науки, икономическите дисциплини и други. Смея да твърдя, че интелектуалните услуги, които предлагам в областта на научните работи, са с най-високо качество. Студентите и учениците, които са се доверили веднъж, се обръщат повторно към мен за разработка на нова писмена работа.

Това, което ви обещавам, е сериозно и коректно отношение от моя страна, спазен краен срок и най-важното индивидуално написан за вас текст. Моите разработки са авторски и оригинални. Проверявам всяка писмена работа с програма за откриване на плагиатски текст.

Курсовите работи, които пиша, са съобразени с темата, която ми се предоставя, библиографската справка и следя за спазването на всички изисквания за написването й. Съобразявам се с точното цитиране на използваните източници и авторските мнения. При есето държа на интересното и творческо мнение на авторите ни, като вкарвам много полезна имформация и се съобразявам с обема му. Пиша реферати и преразрази от всяка една област, като следя съвременните автори и ги съпоставям.

При дипломните работи се съобразявам с темата, плана и библиографията им. Правя корекция, като я извършвам в зададения от вас срок. Мога да изготвя план на темата ви или да ви предложа заглавие. В дипломната работа се съобразявам с методите за цитиране и препоръките, които ви е дал научния ви ръководител. Правя научни разработки за почти всички университети в България, колежи и университети в чужбина. Без значение дали следвате за бакълавърска или магистърска степен, обърнете се към мен, за да успеете. Важността писмената работа да е оригинална е основно изискване във всички университети. Преди да получите това, което сте поръчали, проверявам всяка писмена работа в програма за откриване на плагиатски текст. Така ви предоставям проверен продукт и резултата от проверката. При необходимост мога да направя корекции в дадена разработка. Предлагам поправки на вече готови дипломни работи. Или ако сте стигнали до някъде в написването на вашата разработка и срещате трудности в довършването й не се колебайте да се свъжете с мен.

Свържи се с автораИзпрати на @приятел

Полезна информация

 • Избегнете измамите като се разплащате на място: чрез Epay, Econt, Speedy или плащайте чрез PayPal
 • Не плащайте чрез Western Union, Moneygram или други анонимни услуги за разплащане
 • Не купувайте или продавайте извън България. Не приемайте парични записи от други държави
 • Този сайт никога не взима страна по сделката, не обслужва плащания, доставки, не гарантира сделки, не подсигурява доверителни сметки, нито предлага "защита на купувача" или "сертифициране на продавача".

Подобни обяви

 • Кандидатстудентски курсове по биология и химия
  Кандидатстудентски курсове по биология и химия
  Други услуги - София (София) - 24/11/2021 Цена не е указана

  Курсове по биология и химия по новата учебна програма За да учите специалности медицина, стоматология, фармация, ветеринарна медицина и кинезитерапия, трябва да кандидатствате с биология и химия и най-вече да постигнете отлични резултати на приемните...

 • Заложна къща Кеш Пойнт град Плевен
  Заложна къща Кеш Пойнт град Плевен
  Други услуги - Плевен (Плевен) - 23/11/2021 100 лв

  Заложна къща Кеш Пойнт те очаква денонощно на адрес: гр. Плевен, бул. Данаил Попов 14 Лице за контакт - Борислав Иванов Телефон - +359 898 808 392 Посети ни и ни покажи какво искаш да заложиш, а ние ще ти предложим най-добрата цена!

 • Фотоепилация интим и подмишници
  Фотоепилация интим и подмишници
  Други услуги - София (София) - 04/11/2021 50 лв

  Промоция! Фотоепилация на ИНТИМ и ПОДМИШНИЦИ за Дами само за 50лв. вместо 80лв.! Фотоепилация представлява радикален метод за премахване на нежеланото окосмяване с помощта на въздействие върху него с високочестотни светлинни импулси ( IPL ). Меланинъ...