Национален портал за безплатни обяви

                                 Реклама в Руски портали за недвижими имоти

Цена не е указана Пречиствателни системи за отпадни води Envi pur за жилищни сгради София

Добавена: 16/04/2018
Обновена: 16/04/2018
 • Местоположение: гр. София, обл. София, Фирмата обслужва цяла България, България

Фирма Ейч Джи Енд Сонс предлага на българския пазар пречиствателни станции за отпадъчни води на чешката фирма Envi pur . Това са модерни пречиствателни системи с аеробно биологично пречистване в един съд. Технологията е нов тип билологично пречистване, при което не се образува активна тиня и не се налага често изпомпване и почистване. Тази технология е дело на чешки учени и е патентована от фирма Envi pur вече на три континента. Пречиствателните станции Envi pur с технология BioCleaner® са тествани и сертифицирани от специализирани Европейски лаборатории и притежават всички необходими сертификати, доказващи отличните качества на пречистената вода.
Пречиствателните станции с технология BioCleaner® са много подходящи при строителство на сгради в райони без централна канализация. Те нямат нужда от специално проектиране, защото са готов продукт и монтажът им е лесен и безпроблемен. Иновативната технология на пречистване прави тези пречиствателни станции много практични поради липсата на разходи за поддръжка и необходимост от непрекъснато добавяне на консумативи. Именно затова те са много подходящи за хотели и сгради, в които живеят повече собственици на жилища.
Разнообразието на модели дава огромни възможности за избор в зависимост от броя на жилищата и капацитета на самата сграда. Тяхната икономичност и модерен начин на управление с високотехнологично табло, което се поставя в сградата или извън нея, ги прави отлично решение на проблема с липса на канализация в много райони .
За повече информация, снимков и видеоматериали, може да посетите сайта на фирмата представител за България:

Свържи се с автораИзпрати на @приятел

Полезна информация

 • Избегнете измамите като се разплащате на място: чрез Epay, Econt, Speedy или плащайте чрез PayPal
 • Не плащайте чрез Western Union, Moneygram или други анонимни услуги за разплащане
 • Не купувайте или продавайте извън България. Не приемайте парични записи от други държави
 • Този сайт никога не взима страна по сделката, не обслужва плащания, доставки, не гарантира сделки, не подсигурява доверителни сметки, нито предлага "защита на купувача" или "сертифициране на продавача".

Подобни обяви

 • Ремонтно-строителна бригада
  Ремонтно-строителна бригада
  Строителни и ремонтни - Русе (Русе) - 20/04/2018 Цена не е указана

  Извършваме ремонт на къщи и апартаменти в Русе: външна топлоизолация, ремонт на покриви, монтиране на гипскартон, шпакловки, лепене на плочки, ВиК и Ел. услуги до ключ.

 • Търсим общи работници за монтажна дейност
  Търсим общи работници за монтажна дейност
  Строителни и ремонтни - София (София) - 18/04/2018 50 лв

  Търсим общи работници за монтажна дейност на декоративни огради от железобетон, работата е само сезонна за лятото 50 лв. надник на ден работно време от 8:00 до 17:00 понеделник-петак (събота по желание) Фирмата се намира в Нови Искър. за повече инфор...

 • Индивидуални пречиствателни станции за отпадни води BioCleaner®
  Индивидуални пречиствателни станции за отпадни води BioCleaner®
  Строителни и ремонтни - София (София) - 16/04/2018 Цена не е указана

  Съвременни пречиствателни станции с биологично пречистване, подходящи за едно- дву- фамилни къщи, офиси, предприятия, хотели и малки населени места. Аеробна технология на пречистване, която няма нужда от поддръжка и консумативи. Технологията на пречи...