Национален портал за безплатни обяви

Реклама в Руски портали за недвижими имоти

15 лв Уроци по Български език и Литература София

Добавена: 31/07/2018
 • Местоположение: с. София, гр. София, обл. София, България

Уроците по български език и литература за 5 , 6.,7. и 12.клас дават трайни знания и създават умения у ученика за самостоятелна подготовка.
Водят се от висококвалифициран преподавател с отлични постижения .
Обучението се провежда с разработени от преподавателя литературни анализи, които синтезирано и в същото време достатъчно обхватно представят изучавания литературен материал. Учениците се учат да работят с конкретния художествен текст, като с помощта на преподавателя осмислят и интерпретират художествените похвати, образи и идеи.
Обучението по български език е насочено към систематизиране на изучавания през годините материал в различните дялове на езикознанието и прилагането му на практика чрез решаването на езикови задачи и тестове.
Добре осмислената теория, подкрепена с практически задачи, дава възможност за успешно справяне с формата на всеки тестови изпит. Затова може би най-същественото за всеки ученик е, че той добива самочувствието на грамотен млад човек, който ще може впоследствие успешно да се реализира в живота. В този смисъл уроците са сериозен залог не само за успех на изпитите, но и за успешно социализиране на личността.
Придобитите знания и умения за концентриране и за осмисляне на езиковия и литературния материал при решаването на тестове дават възможност на добре подготвения ученик да се справи успешно и със задачата за създаване на свързан текст – при 6. и 7. клас съответно сбит и подробен преразказ, а при 12. клас – интерпретативно съчинение или литературно есе. Работата при създаване на този тип текстове позволява да се приложи на друго – по-високо равнище, изученото по български език и литература, като се развиват личностните характеристики на ученика и творческите му нагласи.
Подготовка 7 клас
• подробни литературни анализи на произведенията от конкурсния изпит след седми клас за елитните гимназии;
• теория върху граматиката на българския език /всички , изучени до седми клас дялове на езикознанието/;
• тренировъчни и обучителни тестове;
• преразказ на непознат текст, съобразен с изпитните формати / за всеки модул учениците имат по около 7 проверени преразказа , т.е.около 20 за целия курс/;
• четири пробни изпита, напълно съобразени с изпитните условия.

Подготовка 12 клас

• подробни литературни анализи на произведенията, включени в конспекта за матура;
• теория върху граматиката на българския език /всички дялове на езикознанието /;
• тренировъчни и обучителни тестове;
• проверка на интерпретативни съчинения или на литературни есета, съобразени с изпитния формат / общо 30 за цялата година /;
• два пробни изпита, напълно съобразени с изпитните условия; часовете за тях /8 астрономически часа = 12 учебни часа/ са извън уговорените учебни часове .
Решаването на тестове за матура за 12.клас е на такова ниво, че покрива изискванията на тестовия изпит за УНСС и НБУ ,ТУ и СУ и така подготвени, учениците отлично се представят още на предварителните изпити в университетите.

Свържи се с автораИзпрати на @приятел

Полезна информация

 • Избегнете измамите като се разплащате на място: чрез Epay, Econt, Speedy или плащайте чрез PayPal
 • Не плащайте чрез Western Union, Moneygram или други анонимни услуги за разплащане
 • Не купувайте или продавайте извън България. Не приемайте парични записи от други държави
 • Този сайт никога не взима страна по сделката, не обслужва плащания, доставки, не гарантира сделки, не подсигурява доверителни сметки, нито предлага "защита на купувача" или "сертифициране на продавача".

Подобни обяви

 • Уроци по Български език и Литература
  Уроци по Български език и Литература
  Други курсове - София (София) - 30/07/2018 15 лв

  Висококвалифициран и опитен преподавател провежда индивидуални уроци по БЕЛ. Заниманията осигуряват отлична подготовка за НВО след VІІ кл. , ДЗИ след ХІІ кл. , кандидат студентските изпитни формати. Предлагам също така и текущо подпомагане на ученици...

 • Уроци по Български език и Литература
  Уроци по Български език и Литература
  Други курсове - София (София) - 21/07/2018 15 лв

  Висококвалифициран и опитен преподавател провежда индивидуални уроци по БЕЛ. Заниманията осигуряват отлична подготовка за НВО след VІІ кл. , ДЗИ след ХІІ кл. , кандидат студентските изпитни формати. Предлагам също така и текущо подпомагане на ученици...

 • КУРС „Строителен техник” - Дистанционно обучение /за цялата страна/
  КУРС „Строителен техник” - Дистанционно обучение /за цялата страна/
  Други курсове - София (София) - 07/06/2018 650 лв

  Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, специалност “Строителство и архитектура” - трета степен на професионална квалификация Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. Индивидуалното обуче...