Национален портал за безплатни обяви

Реклама в Руски портали за недвижими имоти

8 лв уроци по рисуване в София

Добавена: 08/10/2021
Обновена: 09/10/2021
 • Местоположение: гр. София, обл. София, Младост 1, България

Започва записването за курсовете по изобразително изкуство в творческо ателие Ти Си Арт през учебната 2021/2022 год. Часовете ще се провеждат в: - Понеделник, Сряда и Петък от 17-19 часа /деца от 7-12г./ - Събота в две групи от 9 -11 часа и от 11:30-13:30 часа /деца от 7-12 г./ - Неделя от 9 -13 часа / кандидат-гимназисти и кандидат-студенти 13 -18г. / В общия курс за деца 7-12 г. децата рисуват по разнообразни теми, обхващащи всички жанрове на изобразителното изкуство, работи се с акрил, пастели, бои, участват в Национални и регионални конкурси, рисуват от натура, всяка последна седмица на месеца се организира уъркшоп по приложни изкуства.
В курса за подготовка за художествена гимназия и университет учениците рисуват само и единствено от натура според изискванията на училището, за университет - рисуват постановки или модел, при изработка на портфолио отново се набляга на индивидуалния подход според изискванията на университета

За записване пишете на стр. на ателието или се обадете на тел. 0883 461 596 Ръководител: Силвия Ганчева

Свържи се с автораИзпрати на @приятел

Полезна информация

 • Избегнете измамите като се разплащате на място: чрез Epay, Econt, Speedy или плащайте чрез PayPal
 • Не плащайте чрез Western Union, Moneygram или други анонимни услуги за разплащане
 • Не купувайте или продавайте извън България. Не приемайте парични записи от други държави
 • Този сайт никога не взима страна по сделката, не обслужва плащания, доставки, не гарантира сделки, не подсигурява доверителни сметки, нито предлага "защита на купувача" или "сертифициране на продавача".

Подобни обяви

 • Уроци по счетоводство.Решаване на курсови задачи по счетоводство.
  Уроци по счетоводство.Решаване на курсови задачи по счетоводство.
  Други курсове - София (София) - 31/08/2021 Цена не е указана

  Уроци по счетоводство за студенти и ученици от Търговска гимназия. Подготовка за изпити и контролни. Решаване на задачи. Баланс, ОПР, оборотна ведомост. Консултации.

 • Кандидатстудентски курсове по биология и химия
  Кандидатстудентски курсове по биология и химия
  Други курсове - София (София) - 18/08/2021 Цена не е указана

  Курсове по биология и химия по новата учебна програма За да учите специалности медицина, стоматология, фармация, ветеринарна медицина и кинезитерапия, трябва да кандидатствате с биология и химия и най-вече да постигнете отлични резултати на приемните...

 • Хатха Йога
  Хатха Йога
  Други курсове - София (София) - 24/06/2021 13 лв

  Заповядайте на зареждаща Хатха йога в сряда от 12 ч. и събота от 11ч. в студио Оренда 111, бул. Витоша 45. Хатха Йога засилва метаболизма, премахва стреса и болките в гърба,засилва имунната система и подобрява концентрацията.