Национален портал за безплатни обяви

Реклама в Руски портали за недвижими имоти

Цена не е указана Чешки пречиствателни станции с аеробна технология Варна

Добавена: 27/11/2018
Обновена: 27/11/2018
 • Местоположение: гр. Варна, обл. Варна, Http://hg-sons.com/, България

Чешките пречиствателни станции технология BioCleaner® са съвременни и модерни съоръжения, които пречистват отпадъчните води до степен, която отговаря на всички изисквания в Европейското законодателство като пречистената вода може да бъде използвана отново за поливане, гасене на пожари и др. Аеробните пречиствателни станции технология BioCleaner® са сертифицирани в оторизирани за това Европейски лаборатории, а технология BioCleaner® е патентована в Европа и Америка.
Пречиствателни станции BioCleaner® нямат нужда от никаква поддръжка и не се налага да им се добавят консумативи. В аеробния биологичен процес са включени микроорганизми, които са част от нормалната човешка микрофлора, а пречистената вода, която излиза от пречиствателната станция е много богата на азотни съединения и е много подходяща за поливане на всякакъв вид растения.
Пречиствателните станции BioCleaner® работят на ток, но са изключително икономични,а разхода им се равнява на обикновена ел. крушка. Те са само от един съд, не заемат място и работят на гравитачен принцип - количеството на влязла отпадъчна вода се равнява на количеството излязла пречистена вода. Технология BioCleaner® , която е революционно постижение на чешките учени от фирма Envi-pur е така разработена и усъвършенствана, че не се натрупва активна утайка. При пречиствателни станции BioCleaner® профилактиката се състои само в подмяна на водата веднъж на 4 години, като тя се изпомпва с най-обикновена помпа . Изпомпване на утайки няма.
Чешките аеробни пречиствателни станции технология BioCleaner® се доставят в България от фирма Ейч Джи Енд Сонс, която е официален представител и вносител за цялата страната.
За повече информация и връзка с фирма HG & Sons:
• Address: гр.София кв.Лозенец
• Phone: 0886772566

Свържи се с автораИзпрати на @приятел

Полезна информация

 • Избегнете измамите като се разплащате на място: чрез Epay, Econt, Speedy или плащайте чрез PayPal
 • Не плащайте чрез Western Union, Moneygram или други анонимни услуги за разплащане
 • Не купувайте или продавайте извън България. Не приемайте парични записи от други държави
 • Този сайт никога не взима страна по сделката, не обслужва плащания, доставки, не гарантира сделки, не подсигурява доверителни сметки, нито предлага "защита на купувача" или "сертифициране на продавача".

Подобни обяви

 • Изграждане и доставка на плаващи, модулни конструкции от понтони
  Изграждане и доставка на плаващи, модулни конструкции от понтони
  Строителни и ремонтни - Варна (Варна) - 16/11/2018 Цена не е указана

  Изграждане и доставка на плаващи, модулни конструкции от понтони с аксесоари и оборудване, даващи възможност за изграждане на яхтени пристанища, кейове, стоянки за лодки и джетове.

 • Строителство на монолитни басейни, доставка и монтаж
  Строителство на монолитни басейни, доставка и монтаж
  Строителни и ремонтни - Варна (Варна) - 16/11/2018 Цена не е указана

  Фирмата извършва строителство на монолитни басейни, доставка и монтаж на готови басейни от фибростъкло и висококачествено оборудване.

 • Ремонт на бани и кухни
  Ремонт на бани и кухни
  Строителни и ремонтни - Варна (Варна) - 05/06/2018 Цена не е указана

  Облечете вашата кухня и баня със стил и качество от професионален майстор с 15 години практика