Национален портал за безплатни обяви

Реклама в Руски портали за недвижими имоти

Цена не е указана Чешки пречиствателни станции с аеробна технология Варна

Добавена: 27/11/2018
Обновена: 27/11/2018
 • Местоположение: гр. Варна, обл. Варна, Http://hg-sons.com/, България

Обявата е изтекла или продадена! Потърси в полето за търсене друго което те интересува.

Чешките пречиствателни станции технология BioCleaner® са съвременни и модерни съоръжения, които пречистват отпадъчните води до степен, която отговаря на всички изисквания в Европейското законодателство като пречистената вода може да бъде използвана отново за поливане, гасене на пожари и др. Аеробните пречиствателни станции технология BioCleaner® са сертифицирани в оторизирани за това Европейски лаборатории, а технология BioCleaner® е патентована в Европа и Америка.
Пречиствателни станции BioCleaner® нямат нужда от никаква поддръжка и не се налага да им се добавят консумативи. В аеробния биологичен процес са включени микроорганизми, които са част от нормалната човешка микрофлора, а пречистената вода, която излиза от пречиствателната станция е много богата на азотни съединения и е много подходяща за поливане на всякакъв вид растения.
Пречиствателните станции BioCleaner® работят на ток, но са изключително икономични,а разхода им се равнява на обикновена ел. крушка. Те са само от един съд, не заемат място и работят на гравитачен принцип - количеството на влязла отпадъчна вода се равнява на количеството излязла пречистена вода. Технология BioCleaner® , която е революционно постижение на чешките учени от фирма Envi-pur е така разработена и усъвършенствана, че не се натрупва активна утайка. При пречиствателни станции BioCleaner® профилактиката се състои само в подмяна на водата веднъж на 4 години, като тя се изпомпва с най-обикновена помпа . Изпомпване на утайки няма.
Чешките аеробни пречиствателни станции технология BioCleaner® се доставят в България от фирма Ейч Джи Енд Сонс, която е официален представител и вносител за цялата страната.
За повече информация и връзка с фирма HG & Sons:
• Address: гр.София кв.Лозенец
• Phone: 0886772566Изпрати на @приятел

Полезна информация

 • Избегнете измамите като се разплащате на място: чрез Epay, Econt, Speedy или плащайте чрез PayPal
 • Не плащайте чрез Western Union, Moneygram или други анонимни услуги за разплащане
 • Не купувайте или продавайте извън България. Не приемайте парични записи от други държави
 • Този сайт никога не взима страна по сделката, не обслужва плащания, доставки, не гарантира сделки, не подсигурява доверителни сметки, нито предлага "защита на купувача" или "сертифициране на продавача".

Подобни обяви

 • Електроуслуги и ремонт
  Електроуслуги и ремонт
  Строителни и ремонтни - София (София) - 10/08/2020 Цена не е указана

  Електроуслуги, Ремонт и изграждане на електроинсталации. Стълбищни осветления и домофонни системи.

 • Вик услуги
  Вик услуги
  Строителни и ремонтни - София (София) - 07/08/2020 Безплатно

  Снимка към обявата! РЕАКЦИЯ ДО 40 Минути Монтажни и ремонтни ВИК услуги. Откриване и -Отстраняване на течове, -Отстраняване на аварии, -ВИК на бани, -Подмяна на щрангове, -Смяна на кранове, -Смяна на душ батерии, -Смяна на меки връзки,Смяна на тръби,...

 • Ремонт на покриви от Жорстрой
  Ремонт на покриви от Жорстрой
  Строителни и ремонтни - София (София) - 27/07/2020 20 000 лв

  Фирма Жорстрой 2000 е специализирана в областта ремонт на покриви и покривни хидроизолации. Разполага с квалифицирани майстори, бригади за Цялостни и частични-ремонти. Включително течащи и повредени Покриви, увиснали Покриви и тавани. Ремонтира и зам...