Национален портал за безплатни обяви

Реклама в Руски портали за недвижими имоти

Апартаменти в Бургас без посредник

Под наем и продажба

Ако сте попаднали на тази страница, значи търсите да закупите, продадете или давате апартамент под наем или жилище в Бургас без посредник или без агенция за недвижими имоти, с една дума «без брокер». Надяваме се да помогнем на много хора които нямат излишни средства за да платят комисионна на агенциите за имоти.  

Накратко ще Ви обясня защо е трудно да се намери апартамент или къща без посредник. Много от обявите в агенциите можете да намерите директно от собствениците на имотите във вестници, интернет сайтовете и порталите. Но как става така, че когато търсите повечето пъти попадате на агенции за недвижими имоти? И защо продавачите или наемодателите дават своите имоти за продажба или наем на агенции? Не всички отиват в канторите на брокерите за да им предоставят своите имоти. Повечето от тях пускат безплатна обява във някой вестник или в сайт, и чакат някой да им позвъни по телефона. Но тъй като безплатното не е винаги ефективно, се обръщат към брокерите които имат платен абонамент във вестници и интернет портали за обяви. 
1. Платените обяви винаги излизат на по-предни позиции. 
2. Безплатните обяви имат минимален срок и после изчезват. 
На този портал за обяви, ние с цялата си душа искаме той да се превърне в помагало за нуждаещи се хора, които да си намерят жилището за което мечтаят без посредник. 
Ако сте собственик на апартамент и искате да го продадете без посредник можете да пуснете безплатна обява тук... 
Обявата ви няма да изтече, и да се архивира поне 6 месеца. 
Ако търсите да закупите апартамент в Бургас или търсите жилище под наем,  разгледайте много внимателно обявите и звънете веднага на подателя. Защото както се случва почти винаги, след пускането на обявата брокер веднага звъни на подателя на обявата(те са абонирани ако някой пусне обява и сайта веднага ги уведомява) и го уговаря и уверява, че имат клиент който веднага щял да плати и т.н. 

Трябва да знаете, че Агенциите вземат комисионна и от продавача и от купувача, предимно тя е около 3% от всяка страна. Ако купувача иска еди каква си сума, тогава брокера си поставя неговата комисионна върху цената на собственика като иска да се подпише договор за комисионна.  Така жилището се оскъпява. 
Бързи връзки:
Продажба Апартаменти в Бургас
Апартаменти под наем в Бургас

 

безплатни обяви